Hi, ik ben Linda. Ik hou van mensen en ik duik graag in de diepte van een ziel om te begrijpen wat iemand beweegt. Ik hou ook van verhalen. Positieve verhalen, over wat wel mogelijk is in plaats van wat niet werkt. In het schrijven komen deze twee liefdes bij elkaar.

Op jonge leeftijd heb ik mij afgesloten voor alles wat ik voelde. Jarenlang heb ik nauwelijks iets echt gevoeld, ook geen echte blijdschap of liefde. Het gevolg was dat sommige vervelende ervaringen zich in mijn leven bleven herhalen. Tot ik besloot om die emoties toe te laten. En tot ik leerde om anders (eerlijk en liefdevol) te kijken naar mijzelf en naar wat er gebeurde. In plaats van ‘wat is er mis’ naar ‘wat is wel mogelijk’.

If you change the way you look at things, the things you look at change ~ Wayne Dyer

Ik leerde dat het voelen van boosheid en verdriet net zo belangrijk is als het voelen van liefde en blijdschap. Het één kan niet zonder het ander. Ik weet nu dat het afsluiten voor emoties mij gevangen hield op dezelfde plek. En dat door het doorvoelen van al mijn emoties, ze minder werden. Hierdoor werd helder wat ik wel wilde én ontdekte ik dat ik meer kon dan ik eerder dacht.

linda_vd_kwast

Opleiding en ervaring

In 2009 ben ik gestart met de 3-jarige opleiding bij het Centrum voor Effectieve Intuïtie. Ik wilde leren hoe ik kon omgaan met alles wat ik weer kon voelen. De opleiding heeft mij veel gebracht. Veel kennis over de werking van de ziel, over negatieve programmeringen en oude patronen, en wat intuïtie is en hoe je dit praktisch kunt inzetten. Vooral heb ik de positieve kracht ervaren van een groep gelijkgestemde personen, de veiligheid om te delen wat er binnenin mij leefde en te ervaren dat ik hierin niet alleen was. Dat gevoel, de onvoorwaardelijke steun en liefde (die er nog steeds is tussen oud-deelnemers) heeft de basis gelegd waarop ik verder kon ontwikkelen en groeien.

In 2014 heb ik besloten om ook het professionalisatiejaar te doen. Nog dieper werd op thema’s ingegaan. Vooral leerde ik dieper te kijken en te begrijpen dat er vaak meer speelt dan wat aan de oppervlakte bij iemand zichtbaar is. Ook het kiezen van je woorden en zaken bespreekbaar maken op een heldere manier die opbouwend is voor een coachee is iets waar ik veel aan heb gehad. In 2016 heb ik met succes de volledige opleiding afgerond.

Eigenlijk kun je stellen dat ik in 2009 verder ben gegaan waar ik als zesjarige was gestopt met het ontwikkelen van mijzelf en met het leren van emotionele vaardigheden. Een pittig en ook pijnlijk traject; het afleren van oude patronen en het leren van gezonde vaardigheden. Ik noem ze ook weleens ‘mijn tropenjaren’. Maar zo ontzettend waardevol.

In 2014 ben ik ook begonnen met het schrijven van verhalen over het omgaan met emoties, intuïtie, het doorbreken van oude patronen. Je vindt ze o.a. op deze website.

Omdat soms de woorden in de Engelse taal wat makkelijker uit mij komen zijn een aantal blogs daar ook in het Engels te lezen. Van 2016 t/m 2021 schreef ik voor het Amerikaanse RebelleSociety en zijn mijn verhalen ook gepubliceerd op Tut.com (Mike Dooley) en ThriveGlobal.com (Arianna Huffington).

Ik ben redacteur bij het online platform HoogsensitiefNL van Esther Bergsma waar ik o.a. de maandelijkse nieuwsbrieven schrijf.

Met mijn verhalen wil ik je een ander perspectief bieden en laten zien dat er meer mogelijk is dan je denkt, wanneer je meer zou voelen.

NB. Ik heb geen coachpraktijk, ik doe geen 1-op-1-sessies. Mijn verhalen zijn ter inspiratie.

(Visited 5 times, 1 visits today)