Hi, ik ben Linda. Ik hou van mensen en ik duik graag in de diepte van een ziel om te begrijpen wat iemand beweegt. Ik hou ook van verhalen. Positieve verhalen, over wat wel mogelijk is in plaats van wat niet werkt. In het schrijven komen deze twee liefdes bij elkaar. Hoogsensitief, heldervoelend, spiritueel (zeker!) maar met beide voeten stevig op de grond en genietend van alle mooie mensen en dingen die er op deze wereld zijn.

Door mijn verhalen te delen wil ik je laten zien dat sensitief zijn en je lastige emoties voelen zoveel sterker is dan niet voelen. Ik geef je inzicht in wat er speelt en hoe je je kunt bevrijden van oude patronen en overtuigingen, die niet voor je lijken te werken. Zo ontstaat er ruimte om nieuwe keuzes te maken.

LindavdKwastVaak als we moeilijke situaties tegenkomen in ons leven, het verliezen van een baan, relaties die vastlopen of eindigen, burn-out raken, schieten we in de weerstand. Nare dingen ontwijken we en de bijbehorende emoties gaan we uit de weg. Of we blijven hangen in gevoelens van verdriet en boosheid. En soms is het dan makkelijker om te wijzen naar iets of iemand buiten ons zodat we niet naar onszelf hoeven te kijken.

Het zijn van die momenten die van jou vragen om iets te doen. Soms lukt dat. Soms lukt dat helaas nog niet. Oude manieren van dingen doen blijken ineens niet meer te werken en je gaat op zoek naar de oplossing, meestal buiten jezelf. Ik geloof echter dat jij veel meer in je hebt en tot meer in staat bent dan je nu laat zien.  En met behulp van je emoties en je intuïtie jezelf verder kunt helpen.

If you change the way you look at things, the things you look at change ~ Wayne Dyer

Ik ken het, het was ook mijn manier. Door geen emoties te kunnen voelen, en het uit de weg gaan van mijn hoogsensitiviteit, kon ik niet voelen wat er gebeurde. Het gevolg was dat sommige vervelende ervaringen zich bleven herhalen. Tot ik besloot om die emoties toe te laten. En tot ik leerde om anders, eerlijk en liefdevol, te kijken naar mijzelf en naar wat er gebeurde. In plaats van ‘wat is er mis’ naar ‘wat is wel mogelijk’.

Ik leerde dat het voelen van boosheid en verdriet net zo belangrijk is als het voelen van liefde en blijdschap. Het één kan niet zonder het ander. Ik weet nu dat het afsluiten voor emoties mij gevangen hield op dezelfde plek. En dat door het doorvoelen van al mijn emoties, ze minder werden. Hierdoor werd helder wat ik wel wilde én ontdekte ik dat ik meer kon dan ik eerder dacht.

Verhalen over emoties

Door mijn eigen groeiproces, het weer in contact komen met mijn gevoel en door mijn vierjarige opleiding Intuïtieve Ontwikkeling heb ik veel geleerd. Mijn ervaring en kennis wil ik graag delen met jou en om die reden ben ik begonnen met het schrijven van verhalen. De blauwe vlinder in mijn logo heeft een speciale betekenis.

Butterfly_Dream_by_xRuinEverythingxDe vlinder is een metafoor voor het groeiproces. De enige manier om een vlinder te worden is door zelf uit de cocon te breken. Een ander kan dat niet voor jou doen. De vlinder betekent voor mij ook vrijheid om jezelf te mogen en kunnen zijn. Blauw is de kleur van het keelchakra, het gebied van zelfexpressie. Door uit je oude patronen te breken, krijg je ruimte om meer van jezelf te laten zien.

Mijn interesse voor mensen en wat er in hun ziel gebeurt en mijn liefde voor schrijven en communicatie komen op deze plek samen. Door het vertellen van verhalen waarmee ik jou een ander perspectief biedt en je hopelijk inspireer en laat zien dat er meer mogelijk is dan je denkt, wanneer je meer zou voelen.

Rechten foto oog met vlinder: xRuinEverythingx

(Visited 5 times, 1 visits today)