Freelance tekstschrijver

Het liefst wil je als ondernemer maar één ding: je wilt je uren besteden aan het maken van dat product of het leveren van die dienst waarmee je het leven van jouw klant aangenamer kan maken.

Je begrijpt ook dat je tijd moet besteden aan communicatie. Want hoe meer je laat zien wie jij bent en wat je doet, hoe beter jouw toekomstige klanten je weten te vinden. Met andere woorden je moet jezelf zichtbaar maken.

Daar zit vaak het pijnpunt. Hoe maak je jezelf zichtbaar? Wat moet je dan laten zien? En vooral; waar haal je de tijd vandaan?

Je hoeft dit niet alleen te doen. Je kunt je communicatie of delen ervan uitbesteden. Samen met jou kijk ik wat jouw verhaal is, wie jouw klanten zijn, wat je precies wilt bereiken en hoe je dat het beste kunt doen.

LindavanderKwast_communicatieIk kan je ondersteunen bij:

  • Schrijven communicatieplan
  • Nieuwsbrieven schrijven
  • Nieuwsbrieven opmaken en versturen
  • Websites bijhouden
  • Teksten (her) schrijven voor websites
  • Schrijven van blogs, artikelen, ebooks, columns
  • Redigeren van blogs, artikelen, ebooks, columns
  • Vinden van passend fotomateriaal
  • Organisatie events

 

Benieuwd? Neem contact met mij op via linda@lindavanderkwast.com voor een vrijblijvend gesprek.

 

“Ik vind het prachtig om te zien hoe Linda informatie in beeldende taal kan omzetten. Dichtbij de lezer kan komen door woorden die precies treffen wat je zelf niet onder woorden kon brengen. Ze corrigeert teksten nauwkeurig en zorgvuldig. Haar echte kracht ligt in het levendig maken van zowel Nederlandse als Engelse teksten. Ik laat dit dan ook graag en in vol vertrouwen aan haar over. Daarnaast raak ik elke keer weer ontroerd door haar eigen verhalen; zowel de onderwerpen waar ze over schrijft als de stijl zijn uniek en relevant.” ~ Esther Bergsma /  Hoogsensitief.NL

“Linda ken ik al jaren als een prettige collega die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.  Ze houdt van logistieke puzzels en brengt rust bij complexe projecten. Linda is mijn kritisch oog bij teksten en draaiboeken.” ~ Ingrid van Thiel / MiCE Support

“Linda is een kei in digitale ondersteuning en schrijfwerk. Ze heeft mijn site achter de schermen bewerkt en heeft mijn nieuwsbrief gemaakt. Ze is mijn vraagbaak bij diverse zaken en kan altijd op haar rekenen.”  Pascale Tichelaar / Creatief Centrum Inside Out

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
Linda
Nederland

Sensitief zijn en je emoties voelen is sterk en positief. Maar in onze samenleving vinden wij vaak het tegenovergestelde. Al lange tijd slaan we de plank volledig mis. We komen er steeds meer achter dat niet voelen en niet over je gevoelens praten juist voor problemen als stress, depressies en ongezonde keuzes zorgt. En dat sensitief zijn een sterke eigenschap is waar we veel meer mee kunnen. Door mijn verhalen te delen wil ik je laten zien dat sensitief zijn en je lastige emoties aangaan zoveel sterker is dan niet voelen en dat we als sensitief mens (wat we allemaal zijn) gewoon mogen Zijn.

Lin-Spiratie

ENGLISH BLOG
Some of my stories are also available in English.
CATEGORIEEN
Privacyverklaring
Ambassadeur van
T-14-10 Ambassadeur_logo_oranje_kl
Instagram
Instagram did not return a 200.

Let's connect!