Naast de verhalen op mijn blog schrijf ik ook voor anderen. Hieronder vind je een aantal voorbeelden.

Gastblogger RebelleSociety

rebelle_society2

Als gastblogger schrijf ik regelmatig artikelen voor Rebelle Society. Een internationaal online magazine en virtueel land voor ‘creative rebels with a cause’.

Archives RebelleSociety

Gastblogger Hoogsensitief.nl

hoogsensitiefNL

Hoogsensitief.nl is een platform waar informatie, ervaringen en kennis wordt gedeeld over hoogsensitiviteit.

Als gastblogger schrijf ik verhalen over hoe ik omga met mijn karaktereigenschap en laat ik zien dat sensitiviteit een positieve aanvulling is op je leven.

Overzicht gastblogs

Gastblogger hetKind.org

hetkind_logo

HetKind.org is een platform waarop onderwijsbetrokkenen theorie en praktijkverhalen met elkaar delen.

Stel dat wij als opvoeders en begeleiders vanaf nu anders omgaan met kinderen

Gastblogger Inspirerend Leven

InspirerendLeven

Als gastblogger schrijf ik verhalen voor Inspirerend Leven, het platform van VBK Uitgeversgroep. Op Inspirerend Leven vind je verhalen over zingeving, gezondheid, voeding, spiritualiteit, relaties, werk en cultuur.

Kun je leven zonder liefde?

Pauze tussen oud en nieuw

Verslag Ronald McDonald Kinderfonds

RMCD

Voor het Ronald McDonald Kinderfonds heb ik een verslag geschreven van hun symposium ‘Zorg voor Ouder en Kind’. Diverse sprekers waaronder Minister Edith Schippers, neonatoloog Nikk Conneman en Prof. Dr. Martha Grootenhuis spraken over familiegerichte zorg en de rol van ouders bij het genezingsproces van het kind.

Lees hier het verslag van het symposium

Stichting De Regenboogboom

regenboogboom

Stichting De Regenboogboom was in verschillende regio’s op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Ik heb een aantal vrijwilligers geïnterviewd over hun werk, hoe zij kinderen helpen hun kracht aan te spreken. De interviews zijn vertaald naar persberichten. De verhalen zijn gepubliceerd in diverse media.

Website stichting Kind en Ziekenhuis

Interview The Soulmate Experience

the_soulmate_experience

Het boek The Soulmate Experience is geschreven door de Amerikaanse auteurs Mali Apple en Joe Dunn. Zij hebben mij gevraagd mee te werken aan hun serie ‘Woman with soul’ interviews.

Lees hier het interview

(Visited 4 times, 1 visits today)
Linda
Nederland

Sensitief zijn en je emoties voelen is sterk en positief. Maar in onze samenleving vinden wij vaak het tegenovergestelde. Al lange tijd slaan we de plank volledig mis. We komen er steeds meer achter dat niet voelen en niet over je gevoelens praten juist voor problemen als stress, depressies en ongezonde keuzes zorgt. En dat sensitief zijn een sterke eigenschap is waar we veel meer mee kunnen. Door mijn verhalen te delen wil ik je laten zien dat sensitief zijn en je lastige emoties aangaan zoveel sterker is dan niet voelen en dat we als sensitief mens (wat we allemaal zijn) gewoon mogen Zijn.

Lin-Spiratie

ENGLISH BLOG
Some of my stories are also available in English.
CATEGORIEEN
Privacyverklaring
Ambassadeur van
T-14-10 Ambassadeur_logo_oranje_kl
Instagram
Instagram did not return a 200.

Let's connect!