Emoties

Alfred & Schaduw- Een verhaal over emoties

Door
op
15 november 2016

Je emoties zijn een belangrijk deel van je leven. Ze vertellen je wat een situatie voor jou betekent en wat je graag zou willen. De emoties die je niet wilt voelen, verdwijnen in je schaduw. Ze zijn niet helemaal weg, maar blijven als een schaduw bij je en komen op de meest onverwachte momenten weer tevoorschijn.

Door je emoties te voelen, krijgen ze de ruimte en voorkom je dat je oude gevoelens blijft meenemen in je leven. Door naar je emoties te luisteren, kun je zelf ervoor zorgen dat je leven verandert.

 

TAGS
OOK INTERESSANT OM TE LEZEN

GEEF EEN REACTIE

Linda
Nederland

Sensitief zijn en je emoties voelen is sterk en positief. Maar in onze samenleving vinden wij vaak het tegenovergestelde. Al lange tijd slaan we de plank volledig mis. We komen er steeds meer achter dat niet voelen en niet over je gevoelens praten juist voor problemen als stress, depressies en ongezonde keuzes zorgt. En dat sensitief zijn een sterke eigenschap is waar we veel meer mee kunnen. Door mijn verhalen te delen wil ik je laten zien dat sensitief zijn en je lastige emoties aangaan zoveel sterker is dan niet voelen en dat we als sensitief mens (wat we allemaal zijn) gewoon mogen Zijn.

Let’s connect!
Linda’s Monthly Nieuws

ENGLISH BLOG
Some of my stories are also available in English.
CATEGORIEEN
LAATSTE TWEETS
  • Wij zijn schatplichtig aan de natuur. #Tegenlicht

    Tweeted on 12:47 PM Nov 19

  • When your confidence trumps fear. https://t.co/YSI2LdTXSX

    Tweeted on 03:11 PM Nov 17

  • "The greatness of a nation and its moral progress can be judged by the way its animals are treated ~ Gandhi

    Tweeted on 11:33 AM Nov 17